دانلود گزارش کارآموزی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان گلستان
نوشته شده توسط : مدیر

گزارش کارآموزی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان گلستان

فهرست مطالب
مقدمه: ۵
ذرت دانه ای وعلوفه ای ۶
مقدمه: ۶
خصوصیات گیاهشناسی ذرت : ۸
تهیه زمین : ۹
کود مورد نیاز : ۹
کنترل علف های هرز : ۹
تاریخ کاشت: ۱۰
ارقام ذرت : ۱۰
میزان بذر : ۱۱
آبیاری : ۱۱
روش های اصلاح ذرت : ۱۳
روش بوته به ردیف : ۱۳
گزینش دوره ای : ۱۳
تولید ارقام مصنوعی درذرت : ۱۴
سورگم ۱۶
( ذرت خوشه ای ) ۱۶
مقدمه : ۱۶
خصوصیات گیاهشناسی : ۱۷
کنترل علف هرز : ۱۸
تاریخ کاشت : ۱۸
عمق کاشت : ۱۹
بیماری : ۲۰
روش های اصلاحی در سورگم : ۲۱
طرح اجرایی در ایستگاه تحقیقات گرگان : ۲۳
سویا ۲۴
خصوصیات گیاهشناسی : ۲۵
تهیه زمین : ۲۶
کنترل علف هرز : ۲۷
فاصله ردیف : ۳۰
بیماری : ۳۱
برداشت : ۳۲
روشهای اصلاحی در سویا : ۳۳
گندم ۳۶
خصوصیات گیاه شناسی گندم : ۳۸
تهیه زمین : ۳۹
کنترل علفهای هرز : ۴۲
ارقام گندم : ۴۳
میزان بذر : ۴۴
آبیاری : ۴۶
برداشت گندم : ۴۷
روش های اصلاحی در گندم : ۴۸
گندم هیبرید : ۴۹
بیماریهای غلات ۵۱
زنگ زرد گندم ۵۲
مقدمه : ۵۲
علائم بیماری : ۵۲
چرخه بیماری : ۵۳
مبارزه : ۵۳
زنگ قهوه ای گندم ۵۴
سیاهک پنهان گندم ۵۶
علائم بیماری : ۵۶
چرخه بیماری : ۵۷
سیاهک آشکار گندم وجو ۵۸
سیاهک سخت جو ۶۰
مقدمه : ۶۰
سپتوریوز خوشه گندم ۶۲
مقدمه : ۶۲
بیماری فوزاریوز سنبله گندم ۶۴
سفیدک سطحی گندم و جو ۶۶
طرح های اجرائی در ایستگاه تحقیقاتی گرگان : ۶۸
نخود ۶۹
مقدمه : ۷۰
خصوصیات گیاهشناسی : ۷۱
کودهای مورد نیاز : ۷۲
کنترل علف هرز : ۷۲
ارقام نخود : ۷۲
بیماری : ۷۴
روش های اصلاحی در نخود : ۷۶
اهداف اصلاحی در نخود : ۷۶
باقلا ۷۷
خصوصیات گیاهشناسی : ۷۸
کنترل علف های هرز : ۷۹
میزان بذر : ۸۰
آفات : ۸۰
روشهای اصلاحی در باقلا : ۸۲
گوجه ۸۳
مقدمه : ۸۳
خصوصیات گیاهشناسی : ۸۵
آفات : ۸۷

مقدمه:
کارآموزی دو واحد دانشگاهی برای دانشجویان رشته کشاورزی می باشد. که دراین درس هر دانشجو باید در یکی از ادارات وابسته به اداره کشاورزی به مدت ۴۵ روز فعالیت داشته باشد.
از این رو اینجانب به مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان گلستان معرفی شده وسپس از آنجا به ایستگاه تحقیقات  گرگان معرفی شدم .
ایستگاه تحقیقات  گرگان درسال ۱۳۳۷ در کیلومتر ۵ جاده گرگان ـ آق قلا در زمینی به مساحت ۳۷ هکتار افتتاح شد .
بارندگی سالیانه دراین ایتگاه ۴۵۰-۴۰۰ میلیمتر است.
ارتفاع آن از سطح دریا ۵٫۵ متر می باشد.
باطول جغرافیائی ۵۴ درجه و ۲۵ دقیقه شرقی وعرض جغرافیائی ۳۶ درجه و۴۵ دقیقه شرقی.
در این ایستگاه پروژه های مختلف تحقیقاتی وجود دارد که شامل : پروژه ذرت وگیاهان علوفه ای ، غلات ، حبوبات  ودانه های روغنی میباشد.
درهر یک از این پروژه ها دو بخش به نام بهزراعی و بهنژادی وجود دارد. که دربخش بهزراعی درمورد زراعت گیاهان تحقیق وپژوهش انجام شده ودر بخش بهنژادی در مورد اصلاح گیاهان تحقیق وپژوهش انجام می شود.
همچنین در این ایستگاه بخش آفات وبیماریها نیز وجود دارد . که در کنار تحقیقات خود ، به دیگر پروژه ها یاری میرسانند.
ذرت دانه ای وعلوفه ای
مقدمه:
یکی از مهمترین گیاهان زراعی دنیا می باشد که به صورت مستقیم وغیر مستقیم  درتغذیه انسان مورد استفاده قرار می گیرد. از دانه آن در بعضی نقاط هندوستان وامریکای جنوبی نوعی نان تهیه شده بعلاوه از دانه ذرت در صنایع نشاسته سازی استفاده می شود . ۱۵% کل تولید دانه ذرت صرف تولید نشاسته میشود . گلوکز، گلوتن و روغن مایع از مواد جنبی کارخانجات نشاسته سازی است . بعلاوه از دانه ذرت در صنایع تخمیری و در تولید ا لکل اتیلیک، استالدهیدواستوننیز استفاده می شود. بعلاوه از علوفه تازه ذرت بصورت ذرت علوفه ای و همچنین به عنوان ذرت سیلویی برای تغذیه دام استفاده می شود . بعلاوه از برخی تولیدات جانبی ذرت در تولید ورنی وبرخی محصولات آرایشی  استفاده می شود .از شاخ وبرگ خشک شده ذرت در تولید کاغذ استفده می شود . مبدا اولیه ذرت آمریکای جنوبی، بخصوص کشورهای پرو و بولیوی می باشد . بعلاوه ذرت را می توان در مناطق وسیع امریکای جنوبی تا قسمتهایی از مکزیک مشاهده نمود . بنظر میرسد اولین بار حدود ۳۵۰۰ سال قبل از میلاد ،ذرت در این مناطق اهلی شده باشد . نوعی ذرت به نامAndern که بسیاری از خصوصیات ذرت وحشی را دارا است ، دراین مناطق کشت می شده است .
اولین بار درسال ۱۴۹۲ ذرت توسط کریستوفکلومپ از امریکا وارد پرتقال شد وسپس تدریجا به سایر نقاط اروپا ، چین ، امریکا وآسیا گسترش پیدا کرد .
به ذرت در اوایل ، Marisi ، نام قبیله سرخپوستی گفته می شد. بعد ها در قرن ۱۸ میلادی که لینه اسم علمی ذرت رابه Zea mays تغییر داد. بزرگترین کشورهای تولید کننده ذرت دردنیا ایالات متحده است . که بیش از ۴۰% ذرت دنیا را درناحیه ای به نام کمربند ذرت تولید می کند. چین ،آرژانتین ، برزیل وکشورهای مشترک المنافع از بزرگترین تولید کننده ها هستند. کل سطح زیر کشت آن ۱۳۰ میلیون هکتار است که از آن سالانه حدود ۴۸۰ میلیون تن دانه بدست می آید . میانگین تولید دانه ذرت در دنیا ۳۶۰۰ کیلو گرم در هکتار است؛میانگین تولید علوفه  ذرت در دنیا ۳۶۰۰۰ کیلوگرم درهکتار می باشد .

 





:: برچسب‌ها: دانلود گزارش کارآموزی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان گلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 آذر 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: